metingen/analyses

metingen/analyses

 

Deze pijnloze, zonder bloedafname oid, metingen/analyses kunnen een extra onderbouwing zijn van de diagnose of voedingskundige aanpak of het verloop ervan,

en vinden over het algemeen snel en tijdens het consult plaats. 

 

BIVA (Bio-elektrische Impedantie Vector Analyse) 
Met deze meting (mbv plaatsen van 2 contactpunten - 1 op de hand en 1 op de blote voet) kan binnen een minuut de voedings- en vochttoestand van een menselijk lichaam zeer nauwkeuriger beoordeeld worden, wat extra informatie geeft zowel bij gewenste opbouw van spiermassa (sport) als bij behoud van spiermassa (afvallen en ziekte).

 

QRMA (Quantum Resonance Magnetic Analyser) 

Deze meting (mbv handcontact met de analyser) geeft in 1 minuut een globaal beeld van de functonaliteit van diverse lichaamsorganen en -structuren, bv functionaliteit van de verteringsorganen, belasting met zware metalen, tekorten van vitamines en mineralen.

LRIS (Life Resonance Intelligent System)

Deze meting (mbv een hoofdtelefoon) duurt wat langer, afhankelijk van de vraagstelling en het onderzoeksdoel. Het apparaat toont gedetailleerdere beelden van organen, lichaamsstructuren en cellen en kan een indicatie geven van bv ontstekingsactiviteit of belasting met parasieten.   

  

 

  

 

 

praktijk voor voeding & gezondheid 0