Cellulaire Geneeskunde

Sinds 1998 werk ik samen met een organisatie die zich inzet voor het integreren van wetenschappelijk onderbouwde natuurgeneeswijzen binnen de medische praktijk. Deze Dr. Rath Health Foundation heeft een eigen, onafhankelijk gefinancierd onderzoeksinstituut waar wetenschappers de best werkzame voedingsstoffencombinaties bepalen bij de preventie of de ondersteunende behandeling van diverse volksziekten. De toepassing van die voedingsstoffencombinaties wordt Cellulaire Geneeskunde genoemd, waarbij niet de symptomen maar de cellulaire oorzaak van het ontstaan van ziekte behandeld wordt.

 

De wetenschappers publiceren hun onderzoeksresultaten in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften, op symposia en congressen wereldwijd. Het onderzoek spitst zich toe op zowel hart- en vaatziekten als kanker en chronische ontstekingen.

 

Op http://www4nl.dr-rath-foundation.org is meer informatie te vinden over de Dr. Rath Health Foundation.

Op http://nl.wiki-rath.org/about_dr-rath.html vindt u meer informatie over dr. Rath en zijn ontdekkingen die geleid hebben tot het oprichten van de Health Foundation.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent, algemeen preventief of specifiek ivm ondersteunende behandeling van een aandoening of ziekte, dan adviseer ik u graag.